Een nieuwe start

nieuws-2016-1Het jaar 2016, een olympisch seizoen, loopt op zijn eind. Daarmee is het voor mij tijd om nieuwe doelen te stellen en verder te kijken. Die doelen, die heb ik, en een absoluut hoogtepunt zou daarin deelname aan de olympische marathon in Tokio zijn. Daar ga ik hard aan werken en weet ik mij in gesteund door mijn waardevolle partners, waarbij met name Kramp. Nu dat nieuwe traject in gaat, vind ik het ook tijd om jullie op een andere en meer volledige manier op de hoogte te houden.

Je kijkt nu naar mijn nieuwe website, gebouwd door Rob Sloetjes. De basis van alle platforms waarop ik te volgen ben. Voortaan zal ik hier bij wedstrijden en op andere belangrijke momenten verslag doen. Daarnaast kunnen jullie mij volgen op Twitter, Facebook en Instagram. Ook heb ik een nieuwsbrief (heb jij je al aangemeld?) en kom ik met wat nieuws; video’s! Daarin probeer ik een inkijkje te geven in de dingen die ik doe. Aschwin Kruders van Sportpromotions.nl gaat mij in dit alles ondersteunen. Zo willen we er wat moois van gaan maken.

Train smart, win easy. We gaan ervoor!

Gert Jan